Ck's Hairstyling
Oude Karselaan 4 Amstelveen Amstelveen Netherlands
06 29392537

Ck's Hairstyling | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

*********Babynews*********** Op zaterdag 8/9/2018 is helemaal gezond op de wereld gekomen Yuna Karin Taphoorn! Ik maak het goed, Yuna maakt het goed!!! We zijn zielsgelukkig als gezinnetje!

 
 

Ondertussen bij Ck`s hairstyling............

 
 

Vandaag was de laatste dag voor mn verlof!! Het was een drukke en gezellige dag!!! Ik ben de afgelopen weken zwaar verwend door mn klanten!! De kadootjes konden niet op!! Ook kreeg ik van de allerleukste buren AbIna een heel mooi kado met een nog lievere kaart! Dat maakte het wel even dubbel vanmiddag om weg te gaan! Voel me echt gezegend met alle lieve mensen om me heen! De zaak zal vanaf maandag verbouwd worden dus als ik weer begin, zal dat in een geheel nieuwe zaak zijn! Maar voor nu........ Uitrusten😴😴 Ik hou al mn lieve trouwe klanten via deze weg af en toe een beetje op de hoogte!! Liefs, Connie

 
 

Lieve trouwe klanten, zoals de meesten van jullie ondertussen wel weten ben ik in blije verwachting......👶👶👶👶 Ik werk nu nog 2 weken mijn laatste dag is 21 juli! Helaas voor de mensen die nog geen plekje hebben gereserveerd gaat het niet meer lukken voor mijn verlof ik sta helemaal vol! Wel wil ik jullie heel graag via sociaal media zo nu en dan op de hoogte houden! Laat ik nu vast beginnen met een foto van mn babyshower gister waar ik een mooie buikschildering kreeg!!! Verder zie ik nog een hoop klanten de aankomende 2 weken!!!! Ik heb er zin in!

 
 

Toe aan een nieuwe uitdaging, maar de stap naar een eigen zaak toch wat te groot?....... Dan biedt CK`s hairstyling in Amstelveen misschien wel dé oplossing voor jou!! Ben jij gemotiveerd en hou je van een leuke, gezellige werksfeer in het oude gedeelte van Amstelveen....? Dan heb ik een stoel die wacht om gehuurd te worden door jou!!! Voor interesse mag je vrijblijvend bellen! Telefoonnummer 0629392537 Delen is lief!

 
 

Na een mega drukke december maand een week dicht geweest om vandaag weer vol goeie moed aan de eerste werkdag te beginnen! Ik heb er zin in!

 
 

Kerst bij CK,s!!!!!

 
 

Het lijkt wel of het elk jaar sneller gaat, ook nu zitten we alweer tegen de feestdagen aan! 🎄🎁Ik heb het eerste kerstlied al gehoord en dat was voor mij het teken dat ik mn trouwe klanten een overzicht moest geven van mijn openingstijden! Het gaat al erg hard dus wacht niet te lang! Ik heb in ieder geval al zin in de drukste en gezelligste maand van het jaar!!!

 
 

De eerste dag na mn vakantie zit er weer op! Was een gezellige en drukke dag!! Op naar de rest van de week!!!