Ck's Hairstyling
Oude Karselaan 4 Amstelveen Amstelveen Netherlands
06 29392537

Ck's Hairstyling | Foto's | Timeline Photos

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Let op!! Volgende week nog wel wat plekjes maar in de laatste week voor mn vakantie staat bijna alles al vol! Wacht dus niet te lang!!!

 
 

Vanaf vandaag bij mij verkrijgbaar in de salon! Ideaal om je uitgroei tussen de afspraken door even bij te werken! Belangrijke afspraak of feestje? Binnen 10 seconden opgelost! Even sprayen en klaar!

 
 

Lieve Trouwe klanten, De zomervakantie komt weer in zichtπŸ‘™πŸΉ Daarom wil ik jullie alvast op de hoogte stellen dat Ck`s vanaf 25july t/m 15augustus gesloten zal zijn!! Zaterdag 22july is de laatste dag voor de vakantie dat ik dan open ben!πŸ’†β€β™€οΈπŸ’‡β€β™‚οΈ Wil je graag voor die tijd op direct daarna een afspraak, wacht dan niet te lang en reserveer je plekje tijdig!! Liefs, Connie

 
 

Opzoek naar een origineel moederdagkado? Ontdek dit (ik zou bijna zeggen wondermiddel!!!) Vanaf deze week verkrijgbaar bij Ck`s!!

 
 

Pancho, Quinty en ik zijn klaar voor de laatste dag voor kerst!! Nog even knallen vandaag!

 
 

Yes de kerst drukte is in volle gangπŸŽ…πŸŽ…πŸŽ…πŸŽ…ik vind het een heerlijke periode en zit er helemaal in! Kom maar op met de rest van de kerstperiode!!!

 
 

*******NIEUW IN HET ASSORTIMENT******** The Black edition van 4reasons! 4 heerlijk werkende en geurende Producten met onder andere een sporters shampoo en een lekker frisse mannenshampoo! Voor meer informatie kunt u altijd even binnenlopen voor advies of een productenflyer!

 
 

Zo de laatste dag voor de vakanie zit erop! Het was een heerlijk drukke week! En vandaag was Germaine er weer bij om te helpen! Maar nu is dan echt het moment dat Ck`s Hairstyling gesloten zal zijn t/m 11juli! Hoop iedereen daarna weer terug te zien!! Liefs, Connie!

 
 

Vandaag weer een zeer geslaagde kinderkapperdag gehad!! Het blijft leuk, die kleintjes! Zet vast in de agenda, elke eerste woensdag van de maand kinderkapperdag!

 
 

Bent u bang om uw haar te blonderen, verven of een andere chemische behandeling aan te gaan? BONDPLEX biedt de oplossing! Lees meer op http://ckshairstyling.nl/?menu_item=cust5

 
 

En een heerlijke tijd om te werken!!

 
 

Nog geen afspraak gemaakt? Wees er snel bij want het gaat hard nu!! Hoop iedereen nog te zien die ik nog niet in de stoel heb gehad!! πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„

 
 

We hebben weer leuke pakketjes voor de feestdagen!! Bestaande uit....: een shampoo en conditioner naar keuze, met een leuk spiegeltje en borstel er gratis bij!! ***********€19.95************ Verwen jezelf of geef iemand anders een leuk en orgineel kado voor de feestdagen!